VALİ ŞAHİN'DEN "BASIN EVİ" MÜJDESİ
Vali’den gazetecilere ‘Basın Evi’ müjdesi
Batman Basın Konseyinin düzenlediği ‘yılın başarılı gazetecileri’ ödül gecesinde gazetecilerin basın evi isteğine Vali Şahin’den olumlu yanıt geldi.
.jpg)
BAŞKAN ARSLAN “GÜÇLÜ BASINIZ AMA EVİMİZ YOK”
Ödül gecesinin açılış konuşmasında Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, Batman Valisi Hulusi Şahin’den basın evi isteğinde bulundu. Arslan konuşmasında şunları söyledi: “Maalesef Batman’da bir BASIN EVİMİZ yok. Gazetecilerin zamanlarını geçirebilecekleri, haberlerini yazabilecek bir evleri yok. Sayın Valimiz, aynı zamanda Belediye Başkan Vekilimiz sayın Hulusi Şahin’den bir talebimiz olacak. Basın toplantılarının olacağı, gazeteci arkadaşlarımızın zamanlarını geçirebilecekleri konseyimizin himayesinde bir BASIN EVİ istiyoruz. Batman için güçlü bir basın diyoruz ama bir evimiz yok. Sayın Valimiz bu konularda olan duyarlılığını biliyoruz. Sayın Valimizden bir müjde bekliyoruz.”
BİNAYI YAPMAYI TAAHHÜT ETTİ…
Batman’da son derece etkili yerel basının olduğunu ifade eden Batman Valisi Hulusi Şahin, şunları söyledi: “Gazetecilik zor ve zahmetli ve çok önemli bir meslek. Halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan ve bu anayasal hakkı gerçekleştiren bir meslek. Gazetecilik yapmak dışında başka bir niyeti olmayan herkese elimizden geldiğince destek olacağımıza şimdi tekrar bir kere daha ifade etmek istiyorum. Gelelim Basın Evi’ne. Açıkçası ben size böyle bir yer yapmayı çok isterim. Fakat Batman’da bir problem var. Bu problemi eğer hep beraber aşabilirsek kalanı kolay. O da yer. Burada toprak, arsa inanılmaz derecede kıymetli. Yer konusunu çözebilirsek, binayı yapmayı taahhüt ediyorum. Kısa sürede eğer bu arsa sorununu çözebilirsek, ben binanın tamamını belediye olarak üstleniyorum” dedi. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok