‘Operasyon Kürtlere karşı değil’
‘Operasyon Kürtlere karşı değil’
Siyasetçi-İşadamı ve sivil toplum aktivisti Osman Bağaç, TSK’nın Suriye’nin Kuzeyine gerçekleştirdiği operasyona değindi.
Barış Pınarı’nı değerlendiren Bağaç, “Bu operasyon Kürtlere değil, Kürtlerin adına emperyalistlere maşalık yapan bölgemizde küçük parçalara ayrılmış ülkeler yaratıp büyük İsrail projesine hizmet eden terör gruplarına yöneliktir” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın tarihi yerler, sivil yerleşim yerleri, ibadet alanları ve camiler, her türlü sivil yerleşim alanlarına İslami anlayışla hassasiyetle yaklaşım emrini verdiği ‘Barış Pınarı’ operasyonunun gelecek ve uzun vadede önemli bir askeri harekat olduğunu vurgulayan Osman Bağaç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri ile gösterilen hassasiyetle devam eden operasyon ülkemizi Suriye’yi İran’ı kısaca tüm islam alemini tehdit eden grupların yok edilmesi amaçlanıyor. Operasyondan sonra başta Kürtler olmak üzere, Suriye’den göç eden kardeşlerimiz kendi topraklarına dönecek ve yeniden bir yaşam inşa edecekler. PYD ve diğer terör gruplarının boyunduruğunda yaşayan Kürtler, Araplar hatta Hıristiyanlar ve tüm diğer gruplar özgürleşince daha iyi duruma kavuşacak” dedi.
‘MÜLTECİLER İÇİN EVE DÖNÜŞ YOLU AÇILACAK’
Operasyonla birlikte Suriyeli mültecilerin evlerine dönüş yolunun açıldığını ifade eden Bağaç, “TSK’nın operasyonu başarılı bir şekilde tamamlandığında Suriye daha da istikrarlı hale gelecek. Herkes kendi ülkesinde başkasının hegemonyasında olmayacak ve ülkemizin birliğine karşı planlanan tüm projelere hançer gibi saplanacak” bu mücadelemizin artık NATO’nun ülkemize karşı takındığı iki yüzlü yaklaşımını millet ve devlet olarak çok iyi düşünüp basiretle karşı durmanın elzem olduğunu biliyoruz, mevcut hükümetimizin ve devlet organlarımızın NATO’nun sovyetlerin dağılmasından sonra rengini kırmızıdan yeşile çevirmesini çok iyi bilmemiz yetmiyor buna karşı imanı bir anlayışla hareket etmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 02Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 03TPAO’dan Petrolspor ve Basın Mensuplarına İftar Programı
- 04VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 05VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 06BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 07FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 08BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 09SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 10Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 11Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 12İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 13BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 14NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 15İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”




Henüz Yorum yok