BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
Bir Kalp Bin Umut Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Örmegöze Köyü’nde düzenlediği etkinlikle coşku dolu bir şenliğe dönüştürdü.
Köy okulunun bahçesinde kurulan sahnede çalan hareketli çocuk şarkılarıyla öğrenciler gönüllerince dans ederken, dernek gönüllüleri rengârenk balonlar ve yüz boyama stantlarıyla atmosferi şenlik alanına çevirdi.
Müzik ve oyunların ardından çocuklara sıcak hamburger ve meyve suyu ikram edildi. Çocukların mutluluğuna ortak olan veliler de etkinlik boyunca sahnelenen gösterileri keyifle seyretti. Programın son bölümünde ise dernek gönüllüleri, öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte köy meydanında çevre temizliği yaparak “Temiz Çevre, Sağlıklı Gelecek” mesajı verdi.
Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi etkinlikte yaptığı konuşmada “23 Nisan, çocuklarımızın yüzündeki gülümsemenin en kıymetli olduğu gündür. Bugün Örmegöze’de sadece bayram kutlamadık; paylaşmanın, dayanışmanın ve yaşadığımız çevreyi korumanın önemini de hatırladık. Çocuklarımız mutluysa geleceğimiz umut doludur. Bu mutluluğa katkı sunabilmek bizim için en büyük onur” dedi.
Şenlik, çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Bir Kalp Bin Umut Derneği, önümüzdeki aylarda benzer sosyal sorumluluk projelerini Batman’ın kırsal köylerinde sürdürmeyi planladığını açıkladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 03SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 04BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 05NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 06HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret
- 07SOSYAL MARKET’TEN 126 BİN KİŞİYE DESTEK
- 08TPAO Mükerrem Tural Voleybol Turnuvası başladı
- 09BATMAN’A DEVLET TİYATROSU KURULUYOR
- 10Milletvekili Ramanlı, "Bu mesele çatışmayla çözülmez”
- 11''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 12KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 13OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 14İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 159 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI




Henüz Yorum yok