AK Parti de “Vakit GERCÜŞ Vakti” Seçim Lokali Açıldı
Milletvekili adaylarının Seçim Lokalinde yapmış oldukları konuşmada;
24 Haziran seçimleri ülkemiz ve Gercüş için önemli bir geçiş olacaktır. İlçemiz Gercüş’te desteklerini esirgemeyen bizleri büyük bir heyecan ve teveccüh ile karşılayan dava arkadaşlarımıza değerli Gercüş’lü hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.
Bizleri bağrına basan Gercüş halkına minnettarız. Halkımızın gösterdiği bu sevgi 24 Haziran da bizleri şaha kaldıracak inşallah. Gercüş’te yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarımızın coşkulu karşılaması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.
Gercüş 24 Haziran seçimlerine hazırdır. Gercüş İlçemize bağlı Yolağzı Mahalle sakinlerimizle seçim lokalinde biraraya geldik. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçişi ile mahallemizin beklentilerini ve 24 Haziran seçimlerini konuştuk.
Kayapınar Beldemizden ayrıldıktan sonra Babınir köyüne geçerek halkımızla buluştuk. Halkımız burada da bizlere yoğun sevgi gösterisinde bulundular
Gercüş İlçemiz Kayapınar Beldemizde seçim lokalimize geçerek hemşehrilerimizle buluştuk. Lokal ziyaretimiz sonrası vefat eden bir vatandaşımızın taziyesine katılarak başsağlığı dileklerimizi ilettik. Gercüş İlçemiz Hisar köyünde vatandaşlarımızla kucaklaştık. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Hisar Köyü’nde yaşayan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.Her bir vatandaşımızla tek tek tokalaştığımız Gercüş’te esnafımızı ziyaret ettik, destek aldık, dua aldık. Gercüş’te hemşehrilerimizle dertleştik seçimleri konuştuk.
Hedef ve hizmetlerimizi gerçekleştirmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.” Diyerek Seçim Koordinasyon Merkezinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılım sağladıktan sonra Gercüş İlçe teşkilatına ve SKM yönetimine teşekkür eden, Batman Milletvekili Adayları ev ziyaretleri yaparak İlçeden ayrıldılar.(Skm Batman)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 02CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 03BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 04BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 05İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 06BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 07VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 08Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 09ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 10“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 11PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 12SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 13BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE
- 14Şehir İçi Trafikte Süper Mario Oyunu
- 15TPAO PETROLSPOR’DAN NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK




Henüz Yorum yok