“COVID-19 ARTIYOR”
Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan haftalık COVID-19 verilerine göre; 11-17 Temmuz 2022 tarihleri arasında toplam vaka sayısı 226.532 oldu.
Batmanda da hızla artan hastalık, gittikçe risk taşıyor. Batman Tabip Odası, Diş Hekimleri Odası ve Ses Batman Şubesi adına açıklama yapan Deniz Topkan, şu açıklamada bulundu.
Topkan "Omicron alt varyantlarının neden olduğu COVID-19, özellikle aşı veya geçirilerek elde edilmiş bağışıklığı bulunanlarda daha hafif seyretmekle birlikte, ülkemizdeki gibi oldukça yüksek oranda bulunan aşısız kişilerde ve aşılansa bile bağışıklık geliştiremeyen gruplarda halen hastane yatışı ve ölüme neden olduğunu söyledi.
Öte yandan infeksiyon hafif seyretse bile aynı anda çok sayıda insanın işe gidememesi nedeniyle başta sağlık hizmeti gibi kritik işkollarında hizmetin aksamasına yol açtığını belirten Topkan “ayrıca SARS-CoV-2 infeksiyonunun, henüz tam olarak açıklığa kavuşmamış uzun dönem olumsuz sonuçları da bulunmaktadır. COVID-19’un neden olduğu tüm bu olumsuzluklar dikkate alındığında, halen tüm hızıyla devam eden bu pandemik infeksiyonla mücadelenin hız kesmeden ve ciddiyetle yürütülmesi gerektiği açıktır” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 02İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 03BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 04“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 05FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 07“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 08TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 09KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 10“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 11ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 12BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 13İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 14BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 15DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ




Henüz Yorum yok