RAUDİ’YE DESTEK ZİYARET
Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve ciddi ihracat hacmine sahip Raudi Mobilya Fabrikası’nda çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.
Olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde yangın kısa sürede söndürüldü. Can kaybının yaşanmaması en büyük teselli olurken, fabrikada ciddi maddi hasar meydana geldi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ve yönetim kurulu üyeleri, yangının ardından fabrika binasında incelemelerde bulunarak Raudi Mobilya yetkilileriyle bir araya geldi. İl Başkanı Şansi, fabrikanın sahiplerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, üretimin yeniden başlaması için destek olacaklarını ifade etti.
“RAUDİ MOBİLYA BATMAN İÇİN BİR DEĞERDİR”
İl Başkanı Şansi, yaptığı açıklamada “Raudi Mobilya, hem Batman ekonomisi hem de ülkemizin ihracat hedefleri için önemli bir değerdir. Bu üzücü olay hepimizi derinden etkiledi. Fabrikanın yeniden faaliyete geçmesi için üzerimize düşeni yapacağız. İpekyüz Ailesi’ne ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim böyle afetleri bir daha yaşatmasın” dedi.
Raudi Mobilya Fabrikası, özellikle mobilya sektöründe geniş ihracat ağıyla tanınıyor. Fabrikanın yeniden faaliyete geçmesi için çalışmaların hızla başlatılacağı belirtildi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA
- 023.810 SOSYAL KONUT KURASI BUGÜN ÇEKİLECEK
- 03BEYAZ ESARETTE CAN KURTARAN MÜCADELE
- 04BAŞKAN ÇİFTÇİ, “İSTİHDAM ÖNCELİĞİMİZDİR”
- 05472 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 0619 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ
- 07VALİ CANALP’TAN HAYVAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET
- 08300 AİLEYE MONT VE BOT YARDIMI
- 09KAYMAKAM İMRAK’TAN SALI PAZARI ZİYARETİ
- 10“İstikrarın Adı Batman: Ekrem Canalp ile Yola Devam”
- 11BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 12“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 13Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 14Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 15Aranan 23 şahıs yakalandı




Henüz Yorum yok