AK PARTİ ‘EVET’ İÇİN TAM KADRO SAHADA
AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman SKM İl Başkanı Abdülbaki Polat ve beraberindeki heyet TP çalışanlarını ziyaret ederek, referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aynı gün AK Parti 22. Dönem Batman Milletvekili M.Nezir Nasıroğlu İl Başkanı Diyaettin Uçar ve Merkez ilçe Başkanı Kenan Özoğul ise Danalı, Çevrimova ve bu köylere bağlı mezralarda köylülerle bir araya geldi. Uçar ve Nasıroğlu aynı gün ev ziyaretlerini de sürdürdü. Önceki Dönem AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin AFAD ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederken, 22. Dönem AK Parti Milletvekili M.Ali Suçin’de karayolları ve Ticaret Sanayi İl Müdürlüğünde çalışan personelleri ziyaret etti. Yine 24 ve 25. Dönem AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’de Sağlık İl Müdürlüğü bünyesindeki tüm birim personellerini ziyaret etti. Kadın Kolları ve mahalle komisyonları ise İluh ve Yeşiltepe mahallelerinde kararsız bayanlara yönelik 18 maddelik referandumun kadınlara yönelik maddelerini anlattılar.
180 KİŞİYLE MAHALLE TARAMASI
AK Parti Batman SKM İl Başkanlığının kontrolünde başlanan ve 180 kişilik 10’nar gruplar halindeki mahalleri gezen AK Partili heyetler, referandumu anlatmaya devam ediyor. 16 Nisan referandum öncesi merkez, ilçe, belde ve köylerde aktif çalışmalarını aralıksız devam edeceklerini belirten SKM Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, herkesi destek olmaya davet etti. Başkan Polat; “Batman’da gittiğimiz tüm çalışma alanlarında yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. Buda bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. 16 Nisan’a kadar harıl harıl tüm eski ve yeni kadrolarımızla alanlarda olacağız. ‘EVET’ diyen tüm halkımızdan çevresinde kararsız bir kişiyi ikna etmelerini istiyoruz.” diye konuştu.
“HALKIMIZ BİRBİRİNE KENETLENMİŞ”
AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, halkın her zamankinden daha çok birbirlerine kenetlendiğini söyledi. Hamidi yaptığı açıklamada; “Batman halkı vefalı, cefalı ve yüreklidir. Gittiğimiz tüm saha çalışmalarında bizlere gösterilen ilgi, birbirimize olan bağlılığımızı, kardeşliğimizi, inancımızı her zamankinden daha çok kenetlenmemiz gerektiğini gözler önüne seriyor. Onun için 16 Nisan’da sandıktan güçlü bir ‘EVET’ çıkacağına olan inancımız tamdır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok