YAZARLAR BASINLA BULUŞTU
Yazarlar basınla buluştu
Bünyesinde 7 yayınevi bulunan Batman Mütercim Yayın Grubu, yazarları basınla bir araya getirerek karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Etkinlikte Mütercim Yayın Grubu sahibi araştırmacı Yazar Mehmet Ali Arslan, onur konuğu Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Burhanettin Ceylan, Mütercim Yayın Grubundan Araştırmacı Yazar Ecir Demirkıran, Araştırmacı Yazar Muhammed Zeki Mirzaoğlu, Yazar- Şair Maruf Özülkü, SEBE Yayınları yazarlarından Gazeteci Yazar Metin Özmen ve YAFES Yayınları yazarı Gazeteci Yazar Ekrem Turğut yer aldı. Mütercim Yayın Grubu sahibi yazar Arslan, “Değerli yazarları basınla buluşturduk. Tüm dünyada olduğu gibi ülke olarakta büyük ekonomik bunalımlardan geçiyoruz. Mesaj olarak ta, ekonomik krizin olduğu bir dönemde ihtiyaç sıralamasında kitap, bin maddeden sonuncusu olsa da, halkımızın okuma ve bilgi sayesinde bu bunalımdan kurtulacağına inanıyoruz. Ayrıca halkın, okumak suretiyle milletimiz üzerinde oynanan oyunlara gelmeyeceğine inanıyoruz” dedi. Tüm kitaplarda yüzde 50 indirim yaptıklarını belirten Yazar Arslan, “Güneydoğuda bulunan tek yayın grubu olarak okumaya teşvik etmek amacıyla okuma seferberliği başlattık.
Okuma seferberliği kapsamında halkımızın yanında olmak için tüm vatandaşlarımız için bir indirim kampanyası başlattık. Tüm kitaplarda yüzde 50 indirim uygulamaktayız. Bunun yanında okuma seferberliğine destek amacıyla, kendisine bir kitap alan vatandaşlarımıza, arkadaşına hediye edebileceği bir kitabı da hediye ediyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok