BATMAN EMİTT FUARINDA OLACAK
Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 26-29 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da yapılacak EMİTT fuarı öncesinde kurum ve kuruluşların temsilcileriyle birlikte toplantı düzenledi.
Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Belediye, Türkiye Petrolleri, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Turizm Tanıtım Derneği Başkanı Fikret Özperk, TÜRSAB Güneydoğu Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız ve bazı davetliler katıldı. Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk Başkanlığında yapılan fuar toplantısına ilginin olması dikkat çekti.
"ÇOK YÖNLÜ KATILIM SAĞLAYACAĞIZ"
Toplantıya katılanlara teşekkür eden Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk; "3 Yıldır Kozluk Kaymakamlığı görevini sürdürüyorum. Daha önceki fuarları takip ettim. Batman farklı çalışmalarla ön plana çıktı. Bundan sonraki fuarlarda da farklı bir konseptle Batman'ın fuarlarda adından söz edeceğine inanıyorum. 26-29 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da yapılacak EMİTT fuarında Batman çok yönlü çalışmalara başladı. Kurum ve kuruluşların birlikteliği bizleri de memnun eti. Toplantıda aldığımız kararları EMİTT standımızda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
"FUARI ÖNEMSİYORUZ"
İstanbul-EMİTT fuarında turizmin kalbinin attığını belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı; "150 Metre kare alanda Batman'ın tarihini, kültürünü, doğasını, bazı yerel sanatçılarını ve altın mikrofon ödülünü bulunduracağız. Turizme büyük önem veren Valimiz sayın Ahmet Deniz'in destekleriyle İstanbul-EMİTT fuarına ciddi hazırlanıyoruz. Her fuara farklı bir konseple katılarak ilimizin tanıtımı için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Batman'ın gidecek ekibin yanı sıra İstanbul'daki derneklerimizi de EMİTT fuarına davet edeceğiz" dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 02UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 03OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 04KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 05SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ
- 06ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 07İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 08MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 09YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
- 10KOCALAR’DA 9,5 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI TAMAMLANDI
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 12KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 13HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 14BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 15BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR




Henüz Yorum yok