“Huzur olunca üretim ve istihdam olur”
Batman Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi (OSB) son Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliğine atanan Vali Ahmet Deniz’e veda yemeği verdi.
Özel bir tesiste düzenlenen yemeğe; Batman Valisi Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hıfzullah Özoğul ve yönetim kurulu üyeleri, OSB Müdürü Zeynep Akbel, çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.
Yemekte sonra bir konuşma yapan OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özoğul, Batman’da yürütmüş oldukları hizmetlerden ve sanayicilere verdikleri desteklerden dolayı Vali Deniz’e teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Daha sonra kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Batman’ın her anlamda geleceği olan, gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu belirterek, “Batman’da yaptığınız her çalışmanın geri dönüşümünü alabiliyorsunuz. Bu çok anlamlı ve güzel bir şeydir. Ama her şeyden önemlisi bu huzur ortamına sahip çıkmaktır. Huzur olunca sanayici da gelir, üretim de olur ve istihdam da olur. Huzur bozulursa yapılan hiçbir şeyin anlamı kalmaz.” diye konuştu.
OSB’de yapılan çalışmaları değerlendiren Vali Deniz, 600 dönümlük alanın altyapı çalışmalarının tamamlandığını, 2 bin dönümlük alanın altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, OSB’de birçok fabrikanın yükseleceğini ifade etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok