Batman’da aday öğretmenler taleplerini anlattı
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ilk toplantısını Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden aday öğretmenlerle yaptı.
Aday öğretmen yetiştirme süreci içinde kurumları tanımak için gerçekleşen ziyaretler kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden aday öğretmenlerle, müdürlük toplantı salonunda bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, aday öğretmenlere kendisini tanıttı, adaylık sürecinin hayırlı olmasını diledi.
Kurtaran; “İlk olarak sizlerle başlayan aday öğretmen yetiştirme süreci, çok ciddi bir uygulama, eğitimde başarı çıtasının daha yüksek bir noktaya taşınmasına katkı sağlayacak. Unutmayalım ki; öğretmen, öğretmen gölgesinde yetişir, aday öğretmenlik uygulaması da aslında tek taraflı bir öğrenmenin ötesinde, en iyi öğrenme öğretirken öğrenmedir. Bu açıdan süreç içinde sizin fark edip gördüğünüz, bu güne kadar belki de fark edilmeyen noksanlıkların giderilmesi için de önemlidir. Süreç içinde gördüğünüz sorun ve aksaklıkları bize bildirin, bu süreci bilgi alışverişi şeklinde görün. Aday Öğretmen yetiştirme süreci sonunda, öğretmenliğe daha hazır bir şekilde göreve başlayacaksınız. Değerli arkadaşlar bize emanet edilen öğrencileri eğitirken, onlar için bir model olduğumuzu unutmayalım, bu nedenle doğru rol model olacağız.” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Kurtaran konuşmasının ardından, aday öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok