RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
Recebanlılar Derneği Başkanı Mehmet Salih Baktaş, derneğin hem sosyal sorumluluk hem de aşiret dayanışmasıyla Batman’a katkı sunmayı hedeflediğini söyledi.
''DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ''
Receban Aşireti Derneği Başkanı Mehmet Salih Baktaş, 24 Temmuz Basın Bayramı vesilesiyle yaptığı konuşmada, gazetecilerin bayramını kutlayarak basının önemine vurgu yaptı.
Dernek olarak Batman’a ve topluma hizmet etmeyi temel amaç edindiklerini belirten Baktaş, “Biz bir sivil toplum kuruluşuyuz ama aynı zamanda güçlü bir aşiret yapısıyız. Nüfusumuz 20 bini aşan büyük bir topluluğuz. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve birlik-beraberliğimizi Batman’ın huzur ve refahına yansıtmak istiyoruz” dedi.
3 yıldır aktif faaliyet gösteren Recebanlılar Derneği’nin sosyal dayanışmanın yanı sıra kentin sorunlarına da duyarlı olduğunu belirten Baktaş, geçmiş dönem başkanlarına teşekkür ederek, “Yapılan güzel işlerin yanında olacağız, yanlışlara sessiz kalmayacağız. Doğruya ‘doğru’, yanlışa ‘yanlış’ demek bizim kültürümüzde var” ifadelerini kullandı. Son dönemde Batman’da artan uyuşturucu sorununa da değinen Baktaş, “Valimize, emniyetimize ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Ancak bu mücadelede sadece devletin çabası yeterli değil. Aileler, STK’lar ve dernekler olarak gençlerimizi bu kötü alışkanlıktan korumak için birlikte hareket etmeliyiz” dedi. Recebanlılar Derneği’nin kapılarının tüm Batman halkına açık olduğunu vurgulayan Baktaş, “Biz siyasi bir yapı değiliz. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Yardımlaşma ve dayanışmayla Batman’a katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok