Batman'da oluşan obruk korkuttu
Batman'da bir evin önünde 2 metre çapında ve 4 metre derinliğinde obruk oluştu. Obruk, iki kamyon dolusu kumun dökülmesiyle kapatılırken, kumun daha sonra 20 santim çökmesi mahallelide endişe uyandırdı.
Batman merkeze bağlı Beşevler Mahallesi Komando Caddesi 12 Cadde üzerinde 417 nolu bir evin önünde toprağın kayması sonucu obruk oluştu. Oluşan obruk mahalle sakinleri tarafından korkuya neden oldu.
Yaklaşık iki metre çapında ve 4 metre derinliğinde oluşan obruğu gören mahalle sakinleri, sabah saatlerinde gördükleri obruk karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Obruk mahallede bir süre tedirginliğe yol açtı. Mahalle sakinleri, obruğun kapatılması için belediyeye haber verdi. Kısa sürede çukurun açıldığı yere gelen ekipler, iki kamyon dolusu kumu açılan çukura dökerek obruğu kapattı.
Evlerinin yakınında toprak kayması sonucu obruk oluştuğunu belirten mahalleli, ilk defa böylesi bir obrukla karşılaştıklarını söylediler.
Belediye ekiplerince kumla kapatılan çukurun 20 santim daha aşağıya indiğini, tekrar açılmasından endişe duyduklarını vurgulayan Yusuf Yıldız, "Mahallemizde bir sabah kalktığımızda dev bir çukurun açıldığını gördük. Çukur yaklaşık 2 metre geniş, 4 metre derinliğindeydi. Belediyeye haber verilmesiyle çukur kapatıldı, ancak 20 santim daha kumun aşağıya inmiş durumda. Endişemiz çukurun bir daha açılmasıdır." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok