
Sason’da bağımlılık masaya yatırıldı
Bağımlılık ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek, uygulanması gereken faaliyetlerin ilgili kurumlarla işbirliği ve koordinasyon içerisinde yürütülmesi, takibinin sağlanması amacıyla Sason Kaymakamı Ökkeş Beyaz, kurumların bu konuda sorumlu kişileri ile bir araya geldi.
Burada konuşan Kaymakam Beyaz, “Bağımlılık sorunu sadece riskli olarak gruplandırılanları değil tüm vatandaşlarımızı etkileyecek bir problem olarak algılanmalı ve bu anlamada önleyici faaliyetlere öncelik verilmelidir. Bu kapsamda Sason Kaymakamlığı olarak bilimsel verilere dayalı, etkin, güncel, hedef grupların niteliklerine uygun, sürdürülebilir ve konunun uzmanlarınca sürdürülecek ve takibi yapılacaktır.
‘KURUMLAR ARASINDA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLUN’
Madde kullanımının zararları konusunda hedef grupları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek bağımlılık ile mücadelenin sürdürülmesi ve başarıya ulaşmada en önemli noktadır. Toplantının devamında bağımlılıkla mücadele konusunda yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar görüş ve önerilerini dile getirdi. Madde bağımlılığı konusunda kurumlar arasındaki işbirliğinin arttırılarak devam etmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Kaymakamlık olarak kurumların bağımlılıkla mücadele konusunda yürüttükleri faaliyetler hakkında ayrıntılı raporlar yılsonu birleştirilmek için toplandı” dedi. Madde bağımlılığı ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği mesajıyla toplantı sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 02AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 03JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 04TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 05DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 062 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 07BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 08MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 09AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 10Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 11Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 12Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 13İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 14Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 15Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
Henüz Yorum yok