Özperk "Salgın çalışmalarımızı aksattı"
Batman Medya Mensupları Derneği (BAMMED) yönetimi, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret esnasında çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özperk, “Pandemi döneminde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak diğer kurumlarda olduğu gibi bizim çalışmalarımızda da ciddi manada olumsuz etkilenme oldu. En çok etkilendiğimiz alan yükseköğrenimdeki öğrencilerimizin yurtları oldu. Çünkü Batman Üniversitesinde uygulamalı eğitim veren bölüm olmadığı veya çok az olduğundan bütün yurtlarımız kapalı kaldı. Bu gerçekten bizi etkiledi. Her bir yurdumuz en az bin öğrencimizin kaldığı yerlerdi ve faaliyetimiz vardı. Dolayısıyla biz bundan mahrum kaldık.” dedi.
Salgından ötürü birçok maçın da ertelendiğini belirten Özperk, “Diğer taraftan Bal Ligi dediğimiz Batman Amatördeki futbol maçları hiç yapılamadı, hep ertelendi. Sadece Batman Petrol Takımı maçları haftada 2 kez, o da kayıtlandırılmış bir şekilde seyircisiz veriliyor.” ifadelerini kullandı.
Tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özperk, “Pandemi bazı çalışmalarımızı etkileyemedi, mesela yüzme bilmeyen kalmasın çalışmaları kapsamında bine aşkın genç öğrencimize yüzme eğitimi vermeye başladık. Kendi havuzumuzdan ve belediyenin spor kompleksinde bulunan kapalı havuzundan kışın bile istifade ettik. Daha çok gençlik merkezlerinde faaliyetlere ön ayak olmaya çalıştık. Özellikle ilk etapta Pandeminin başladığı ilk dönemlerde gönüllü olarak steril maske ürettik. Öncelik sıralamasına göre sağlık çalışanlarına, jandarma, polis ve hatta eğitim camiasındaki insanlara ücretsiz olarak dağıttık.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 02CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 0328 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 04Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
- 06Üniversitedeki kadro iptali Ankara gündeminde
- 07BİR DAMLA KAN, BİR ÖMÜR UMUT
- 08KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 09ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 10“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 11CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 12BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 13BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 14İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 15BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ




Henüz Yorum yok