
Boğaziçi Koleji ile Petrol-İş Sendikası arasında protokol imzalandı
Protokol kapsamında Özel Batman Boğaziçi Koleji, Türkiye Petrol Kimya Lastik işçileri Sendikası (PETROL-İŞ) üyelerinin çocukları ve referans olacağı yakınları için %20 indirim uygulanacak.
Ayrıca iki kurum arasında nitelikli işgücü elemanı yetiştirme ve staj konularında da işbirliği yapma kararı alındı. Protokolü Türkiye Petrol Kimya Lastik işçileri Sendikası adına Veysel Kartal ile Özel Batman Boğaziçi Koleji adına Okul Müdürü Sait Batti imzaladı. Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (PETROL-İŞ) adına Veysel Kartal ,’’Batman’ın önemli eğitim kurumlarından Özel Batman Boğaziçi Koleji ile indirim protokolünü imzaladık. Üyelerimiz ve referans olacağı yakınları koleje kayıt için gittiklerinde konsey üyesi olduklarını belirterek yüzde 20 indirimden faydalanabilirler.
Özel Batman Boğaziçi Koleji Müdürü Sait Batti ve kolej yönetimine, sendikamıza uyguladıkları indirimden dolayı teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. Özel Batman Boğaziçi Koleji adına Okul Müdürü Sait Batti ,’’ Okulumuz Elektrik- Elektronik ve Sivil Havacılık alanlarında eğitim vermektedir. Okulumuzdan mezun olan öğrenciler üniversiteye yerleşirken Önlisans bölümlerini tercih ederse ek puan almaktadır. Yabancı dil ağırlıklı eğitim vermekteyiz. Okulumuzda aldıkları eğitim sürecinde öğretmen -öğrenci ve veli işbirliği içinde öğrencilerimizi en iyi şeklide hayata hazırlamaktayız.
Ayrıca okulumuzdan mezun olan öğrencilerin mezuniyet sonrasında istihdam konusunda da yardımcı olmaktayız . Bu Okulda; İş Var,Gelecek Var,Üniversite var,Disiplin Var,İlgi Var,Okurken Maaş var,Teknoloji Var,Yurtdışı Var,Spor Var,Hayat Var, Son Kontenjanlar Geç Kalmayın" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok