VATANDAŞLARIN YÜZDE 40’I ÖDEMİYOR
VATANDAŞLARIN YÜZDE 40’I ÖDEMİYOR
Batman’ın içme ve kullanma suyunu sağlayan Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ) vatandaşların yüzde 40’ının su faturası bedellerini düzenli ödemediğini belirtti.
Biriken su borçlarının ödenebilmesi için zaman zaman belediyenin fedakârlıkta bulunarak borç faizlerini asgari düzeye düşürdüğünü belirten belediye yetkilileri buna rağmen bazı vatandaşlarımızın su paralarını zamanında ödemediğini hatırlattı.
Bu durumun su faturalarını düzenli olarak ödeyen yüzde 60’lık kesime haksızlık olduğunu hatırlatan yetkililer su sunumunda herhangi bir sıkıntı meydana geldiğinde duyarlılık gösteren vatandaşlarımızın aynı duyarlılığı su bedellerini ödeme noktasında da göstermelerini beklediklerini söylediler.
Geçen yıl biriken su borçlarının tahsilâtının yapılması için uygulamaya koydukları faiz affı ve ödeme çağrılarına duyarlılık gösteren vatandaşların 25 milyon lira civarında borç ödediğini belirten yetkililer, bu paralarla daha iyi hizmet sunmak için çalıştıklarını ifade ettiler.
Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, fatura ödemeleri konusunda duyarlılık beklediklerini ifade ederek: “Batman Belediyesi ucuz su sunumu konusunda Türkiye'nin sayılı merkezleri arasında bulunmaktadır. Hemşerilerimiz 2 lira bedelle (metreküp) su kullanmaktadır. Amacımız halkımıza hizmeti en ucuz şekilde sunmaktır. Kentin bu konudaki yükünü sorumluluğunu zamanında yerine getiren vatandaşların boynuna atmak da doğru bir davranış değildir” dediler. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 02CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 0328 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 04Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
- 06Üniversitedeki kadro iptali Ankara gündeminde
- 07BİR DAMLA KAN, BİR ÖMÜR UMUT
- 08KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 09ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 10“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 11CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 12BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 13BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 14İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 15BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ




Henüz Yorum yok