
DEMİR VE YILDIZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
DEMİR VE YILDIZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Batman’ın tanınmış İş İnsanı Vasfi Demir' in oğlu Murat Demir hayatını Çamlıca Mahallesi Muhtarı Selahaddin Yıldız ın Kızı Nisa Yıldız ile birleştirdi.
.jpeg)
Genç çift için Güngör Palas Düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı.
BATSO Eski Genel Sekreteri Vasfi Demir'in oğlu Murat Demir ve Nisa Yıldız'ın düğünü yoğun ilgi gördü.
Yoğun ilgi gören düğüne Kanaat önderi Niyazi Demir, Batman SGK il müdürü Alaattin Ökten, Batman Sebze halı başkanı Abit Teymur, Ticaret baş uzmanı Şehmus Kalkan, Hubatat ve zahireciler Derneği başkanı Halil Ay, Kocerler Derneği Başkanı Emin Çelik, Esnaf odaları Birliği başkanı Salih Kaplan , Şoförler odası başkanı Cemil Turan, Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, BATSO Meclis üyeleri, İyi Parti kurumsal sorumlu il başkanı A. Vahap Demir, Habizbini Köyleri muhtarları, ,Akın Arı, Batman Yerel ve Ulusal basın mensupları ,sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Düğünde Damadın babası Vasfi Demir ve gelinin ailesi davetlilerle yakından ilgilendiler.
Düğünde genç çiftin nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyarken gelin ve damada mutluluk diledi.Gelin ve Damadın nikah şahitliğini Niyazi Demir Hüseyin Ekmen ve Akın Arı yaptı.
Konuklarla yakından ilgilenen Vasfi Demir, “Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Batman Objektif Gazetesi ailesi olarak, Nisa & Murat Demir Çiftini tebrik eder, ömür boyu sağlık, mutluluk dolu bir yaşam dileriz. (Faruk ÇİFTÇİ)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok