
SGK’den GSS bilgilendirmesi
SGK’den GSS bilgilendirmesi
SGK İl Müdürlüğünde Görevli personel tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan çeşitli kurum ve kuruluşlara “Sosyal Güvenlik Bilinci ve Genel Sağlık Sigortası (GSS)” kapsamında eğitimler verilmeye devam ediliyor.
SGK İl Müdürlüğünde Görevli personel tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan çeşitli kurum ve kuruluşlara “Sosyal Güvenlik Bilinci ve Genel Sağlık Sigortası (GSS)” kapsamında eğitimler verilmeye devam ediliyor.
SGK İl Müdürlüğü tarafından en son Ahmedi Hani Anadolu Lisesi öğrencilerine Şef Ayfer Kaçmaz ve VHKİ Nurettin Ay, Gültepe Anadolu Lisesi öğrencilerine Şef Mehmet Akman ve Eyyup Yıldız, Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerine Denetmen Mehmet şafi Andıç ve Şef Rıdvan Erdoğan, Piri Reis Mesleki Anadolu Lisesi ve Mevlana Anadolu Lisesi öğrencilerine Denetmen Nayıf Gümüş, Denetmen Yardımcısı Mikail Aslan, Şef Bayram Kaplan ve VHKİ Yusuf Öncek tarafından eğitim sunumu yapıldı.
ÖĞRENCİLERE GSS ANLATILDI
Sunumda; “Sosyal Güvenlik Kurumunun amacı nedir, sigortalı kimdir, neden sigortalı olunması gerekir, sigortalı olmanın bugün ve gelecekteki önemi, SGK’nın sigortalıya hastalıkta ve yaşlılıkta sağladığı haklar” gibi konularda geleceğin işverenleri, yöneticileri ve çalışanları olan öğrenciler bilgilendirildi. Ayrıca “Sigorta Hastalıkta Sağlık, Yaşlılıkta Aylık demektir, hem kendinizin hem ailenizin Geleceğini Güvence Altına Almaktır, “Genel Sağlık Sigortasının ne olduğu, gelir testinin nasıl yapıldığı, liseyi bitirecek öğrencilere Genel Sağlık Sigortasında cezalarla karşılaşmamaları için ne yapmaları gerektiği” konusunda öğrencilere bilgilendirmelerde bulunuldu. İl Müdürü Alaettin Ökten ise; Okullara, özellikle Liselere, diğer Kurum ve Kuruluşlara ve Meslek Odalarına yönelik eğitimlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“PETROLÜN BAŞKENTİ BATMAN, YATIRIMIN DA MERKEZİ OLACAK”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ “ESNAFIN GÜCÜ BATMAN’IN GÜCÜDÜR”
- 03MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
- 04İL BAŞKANI ÇETİN “GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
- 05500 YATAKLI HASTANE İNŞAATI İNCELENDİ
- 06TURGUT ÖZAL BULVARI’NDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 07İhsan Taş “Ajda Pekkan ile Bir Projede Çalışmayı Çok İsterim”
- 08TUNCELİ VALİSİ AYGÖL, VALİ CANALP’İ ZİYARET ETTİ
- 09FESTİVALLER SERİSİ DEVAM EDİYOR
- 10“TARIM VE HAYVANCILIK BİTME NOKTASINDA”
- 11RAMANLI’DAN GENÇLERİN BİLİNÇLİ OLMASINA VURGU
- 12KAYIP YAKINLARI, BORAN İÇİN BULUŞTU
- 13ANAVATAN PARTİSİ’NDEN BATMAN’A TEŞEKKÜR MESAJI
- 14Batman İş Dünyası Berlin’de temsil edildi
- 15Kardelen mahallesindeki yangında 1 kişi hayatını kaybetti
Henüz Yorum yok