
Toplu Taşımada Yeni Sistem
Toplu Taşımada Yeni Sistem
Batman Belediyesi, şehir içi toplu taşıma otobüs güzergâh hatlarına yönelik yapılan yeni düzenleme çalışmaları sürerken belediye otobüs şoförleri son çalışmalar hakkında bilgilendirildi.
Belediye Konferans Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu, Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Bilal Oğuz ve Belediye otobüs şoförleri katıldı.
Şehir içi ulaşım güzergâhlarında yapılan değişiklikler hakkında toplu taşıma otobüs şoförlerine yeni düzenleme ve otobüs hat rotasyonları hakkında bilgilendirme yapan Başkan Yardımcısı Hedekoğlu, yeni hat ve güzergâhlarda yolcu taşımaya 21 Eylül 2019 Cumartesi gününden itibaren geçileceğini belirtti.
Toplantıda konuşan Belediye Eş Başkanı Dr. Demir: “Otobüs şoförleri belediyenin halkla ilişkileridir. Vatandaşlarla birebir muhatap oluyorsunuz. Bu noktada sizler birey değil kurum temsilcisisiniz. Belediyeyi en iyi şekilde temsil etmenizi istiyoruz. Vatandaşlara her konuda anlayış göstererek yardımcı olmanız gerekmektedir” dedi.
Belediye toplu taşımada yapılan yeni değişiklikler ile otobüs güzergâhlarında mesafeler kısalırken hat sayıları artırıldı. Daha önce belediye toplu taşıma otobüslerinin hiç uğramadığı mahallelere yeni hatlar açıldı. Vatandaşların gitmek istedikleri noktalara daha kısa zamanda gideceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Hedekoğlu, sefer sayılarının artırıldığını ve vatandaşların hiçbir ücret ödemeden ilk 45 dakika içerisinde otobüs değiştirerek başka hatlar kullanabileceği bilgisini verdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 03VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 04BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 05AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 07BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 08KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 09EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 10TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 11GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 13DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 14İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 15ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
Henüz Yorum yok