
Kurslarını tamamlayan kadınlara sertifika verildi
Batman Belediyesinin İş Kur ve Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle hayata geçirdiği meslek edindirme kurslarını başarı ile tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.
Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan sergi ve sertifika dağıtım törenine; Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, belediye meclis üyeleri, Hevi Umut Kadın Atölyesi eğitmen ve kursiyerleri katıldı.
Hevi Umut Kadın Atölyesinde yıl içerisinde yapılan çalışmaların sunulduğu slayt gösteriminin ardından sertifika törenine geçildi.
6 aylık kursun ardından Hevi Umut Kadın Atölyesinde 4 farklı kurstan eğitim alan 75 kursiyer kadına sertifikalarını veren Milletvekili Başaran, Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, kadınların kurs süresince yaptığı çalışmaların önemine değinerek: “Bugün burada emekleri ortaya çıkaran, çalışmalarda emek veren tüm kadın arkadaşlarımızı tek tek kutluyorum. Önümüzdeki süreçte sadece bir noktada değil, Hevi Umut Kadın Atölyelerinin birçok noktada açılmasını diliyoruz. Bu emeği görünür kılmakta üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Kadınlarımız eğitim aldıkları alanlarda üretim yaparak aile bütçelerine katkı sağlayacaktır. Bu da mutluluk verici bir durumdur. Kurs boyunca emek veren eğitmenlerimizi ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dediler.
Batman Belediyesi, İş Kur ve Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle düzenlenen ve 6 aylık takvimi kapsayan El Sanatları, Halı Dokuma, Kadın Giyim ve Kuaför kurslarında ortaya çıkarılan ürünlerin de teşhir edildiği el emeği, göz nuru sergi konuklar tarafından beğenildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 02ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 03Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 04Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 05MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 06İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 07PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 08İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 09“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 10BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 11ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 12BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 13İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 14Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 15Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
Henüz Yorum yok