Uçak seferleri için kente geldiler!
Uçak seferlerinin artırılması için THY heyeti Batman’daydı
Vali Erkem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’da mevcut uçak seferlerinin artırılması için yürütülecek çalışmaları görüşmek üzere Batman'a gelen Türk Hava Yolları heyeti ile Valilik toplantı salonunda bir araya geldi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Batman Hava Limanı Müdürü Tacettin Turgut’un Batman’ın sosyo-ekonomik yapısı, kültür, turizm, sağlık, eğitim, sanayi ve ticaret potansiyeline ilişkin bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda; Batman’dan İstanbul ve Ankara’ya uçak seferlerinin artırılmasının yanı sıra İzmir ve Antalya’ya uçak seferlerinin başlatılması konusunda yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü. Sunumun ardından, THY heyetini Batman’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Canalp, Batman’da çok canlı bir ticaret ve sosyal hayatının olduğunu, hayata geçirilecek yeni sanayi alanları ile birlikte Batman’ın bölgenin üreten kenti olacağını, bu anlamda kentin metropol kentlerle olan ticari, kültürel ve sosyal ilişkinlerin canlı tutulması için uçak seferlerinin artırılmasının elzem olduğunu ifade etti.
THY Yurtiçi Satış Müdürü Aşkın Cantimur, THY’nin son yıllarda uçak filosunun genişletildiğini, şu anda 470 uçak ile dünyanın sayılı hava yolları şirketleri arasında yer aldığını belirterek, THY olarak iştiraklerimizle birlikte Batman’ın bu yüksek potansiyeline göre uçak seferlerinin artırılması ve İzmir ve Antalya’ya sefer düzenlenmesi taleplerini değerlendirmeye alacaklarını ifade etti. Milletvekili Nasıroğlu ise geçen hafta Vali Ekrem Canalp ile birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürünü ziyaret ettiklerini belirterek, THY yetkililerinin en kısa sürede aksiyon alarak, Batman’a heyet göndermelerinden dolayı, kendilerine teşekkür etti. Toplantıya; Vali Ekrem Canalp'in yanı sıra Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, THY Yurtiçi Satış Başkanı Aşkın Cantimur, THY Yurtiçi Satış Koordinatörü Cüneyt Doğruer, THY Diyarbakır Anıl Mercan, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile ilimizde faaliyet gösteren STK ve oda başkanları katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok