YAŞAR KEMAL KENT ORMANINDA İLK ÇİVİ ÇAKILDI
YAŞAR KEMAL KENT ORMANINDA İLK ÇİVİ ÇAKILDI
Batman'da, yeşil alan ve dinlenme bölgesi olacak Yaşar Kemal Kent Ormanının inşasına başlandı. Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman'ın yeni nefes alacak noktası olacak Yaşar Kemal Kent Ormanı revizyon çalışmalarında gerçekleştirilen ilk çivi çakma törenine katıldı. Vali Canalp ve Milletvekili Nasıroğlu, yapılacak çalışmalar ve projenin aşamaları hakkında ilgili yetkililerden detaylı bilgiler aldı.
YEŞİL KÜTÜPHANE İÇİN İLK ADIM ATILDI
.jpg)
Gültepe Mahallesinde ekolojik ve sürdürülebilir bir gelecek için temeller atıldı. Gültepe Mahallesi, Karabağ Parkı karşısında yer alan ve tamamen sürdürülebilir bir mimari yaklaşımla tasarlanan 'Yeşil Kütüphane'nin temeli atıldı. Bu özel kütüphane, yenilenebilir güneş enerjisiyle kendi enerjisini üretecek, yağmur sularını toplayıp geri dönüştürecek ve doğal havalandırma sağlayacak şekilde planlandı. Tek katlı ve 250 kişilik kapasiteye sahip bu yapının temel atma törenine Vali Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ
.jpg)
Gültepe Mahallesinde, alışveriş ve hijyenik tuvalet ihtiyacını bir arada sunan proje Türkiye'ye örnek oluyor. Türkiye'de ilk kez Batman'ın Gültepe Mahallesi Karabağ Parkında hayata geçirilen "Park içi Temiz Tuvaletli Büfe Projesi", Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katılımıyla incelendi. Yenilikçi proje, vatandaşların park içinde hem alışveriş yapabilmesine hem de hijyenik ortamda lavabo ihtiyaçlarını karşılayabilmesine olanak tanıyor. Vali Canalp, projenin Türkiye'ye model teşkil ettiğini belirterek, vatandaşların sosyal hayat kalitesini artırma amacı güttüklerini vurguladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATSO BAŞKANI DEMİR’DEN 10 OCAK MESAJI
- 02ÖZTÜRK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
- 03BATMAN ESNAFI SANDIK BAŞINA GİDİYOR
- 04BELEDİYEDEN GÜNDE 40 BİN EKMEK DESTEĞİ
- 05“Bizim sevdamız makam değil, esnaftır”
- 06NASIROĞLU’NDAN HASTANE ZİYARETİ
- 07“GAZETECİLER TOPLUMUN GÜVENCESİ VE AYNASIDIR”
- 08KAPLAN’DAN ESNAFA SANDIK ÇAĞRISI
- 09“Gazetecilik demokrasinin teminatıdır”
- 10HAYRAT YARDIM’DAN ŞEFFAF HESAP
- 11“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 12Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 13BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 14ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 15İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ




Henüz Yorum yok