
“Asıl vekillik millete hizmet etmektir”
Milletvekili Ramanlı “Asıl vekillik millete hizmet etmektir”
Kurum, STK ve meslek odaları ziyaretlerine devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir” dedi.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle, Batman Adalet Komisyonu, Batman Barosu, Özgür-Der, Memur-Sen ve KOSGEB’i ziyaret etti. Seçimden önce yaptığı ziyaretleri seçimden sonrada yoğun bir şekilde devam ettiren Ramanlı, Meclis yeni yasama yılı başlamadan gidilmedik kurum bırakmayacaklarını söyledi. İlk olarak yeni adli yılın başlaması dolayısıyla Batman Adalet Komisyonunu ziyaret ederek Başkan Adnan Esmer ile görüşen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi. Adli tatilin bitimiyle bir diğer ziyareti Batman Barosu’na yapan ve Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses ile bir araya gelen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi.

YENİ İSTİHDAM ALANLARI AÇILIYOR…
Ziyaretlerin bir diğer durağı Özgür-Der olan Ramanlı, Özgür-Der Batman İl Başkanı Ramazan Çelikal ve yönetimi ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gündeme dair konular değerlendirildi. Ramanlı burada yaptığı konuşmada, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir.” dedi. Ziyaretlerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirten Çelikal, Milletvekili Ramanlı’ya teşekkür etti. KOSGEB İl Müdürlüğü ziyaretini gerçekleştiren Ramanlı, Batman’ın iş, istihdam ve destekleme konusunda İl Müdürü Mehmet Fidan’la bilgi alışverişinde bulundu. KOSGEB Batman olarak girişimci vatandaşların projeleri ile birçok atılım ve gelişimin yaşandığını belirten Fidan, “Batman büyük bir tekstil kenti oldu. Batman’da birçok alanda yeni istihdam alanları açılmaya devam ediyor.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SASON BAL FESTİVALİNE GERİ SAYIM BAŞLADI
- 02VALİ CANALP, KARDEŞLİK MESCİDİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
- 03BATMAN BELEDİYESİ’NDEN RÖGAR KAPAĞI AÇIKLAMASI
- 04AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05PARK VE BAHÇELERDE SONBAHAR MESAİSİ
- 06BARO’DAN CEZAEVİNDEKİ TELEFON SORUNUNA GİRİŞİM
- 07KIŞ SPOR OKULLARIYLA GENÇLER SPORLA BULUŞUYOR
- 08EKMEN “YAŞLILARIMIZ GEÇMİŞİMİZİN HAFIZASI, GELECEĞİMİZİN REHBERİDİR”
- 09TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 10GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 11ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 12DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 13İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 14ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
Henüz Yorum yok