
VALİ CANALP " ÜRETİM VE İSTİDAMDA BÜYÜYECEĞİZ"
Batman Valisi Ekrem Canalp “Üretim ve istihdamda büyüyeceğiz”
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2023 yılı 1. Olağan Toplantısı Vali Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleştirildi.
.jpg)
Toplantıya; Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, Batman Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Necmettin Sezgin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İŞKUR İl Müdür Vekili, İl Milli Eğitim Müdürü, Ticaret İl Müdürü, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı KADEM, DİKA, TİSK, TÜRK-İŞ, HAK-İŞ ve TÜM-İŞ temsilcisi ile Batman Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı katıldı. Çalışma ve İş Kurumu Müdür Vekili Mahmut Polat tarafından İŞKUR İl Müdürlüğünce İstihdam ve Mesleki Eğitim alanında yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan bilgilendirme sunumunun ardından toplantıda, önümüzdeki dönemde yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
‘OSB ALANI 18 BİN DÖNÜM OLACAK’
Sunumun ardından kurul üyelerine hitap eden Vali Canalp, ilimizde istihdamın artırılması için yürütülen çalışmalara değinerek, yeni OSB alanları ile ilgili son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.
Mevcut OSB alanın 3 bin dönüm olduğuna değinen Vali Canalp, yeni kurulacak OSB alanları toplamının 18 bin dönüm olacağını ifade ederek, “Elimizdeki 1 ise 6’sını daha yanına koyacağız. Önümüzdeki yıllarda yapacağınız toplantılarda istihdam sayılarının nasıl değiştiğini görmüş olacaksınız. Batman ilerleyen zamanlarda inşallah bölgenin şampiyonu olacak, Türkiye’nin de en iddialı istihdam sahibi olan illerden bir tanesi haline gelecektir” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01FESTİVALLER SERİSİ DEVAM EDİYOR
- 02“TARIM VE HAYVANCILIK BİTME NOKTASINDA”
- 03RAMANLI’DAN GENÇLERİN BİLİNÇLİ OLMASINA VURGU
- 04KAYIP YAKINLARI, BORAN İÇİN BULUŞTU
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN BATMAN’A TEŞEKKÜR MESAJI
- 06Batman İş Dünyası Berlin’de temsil edildi
- 07Kardelen mahallesindeki yangında 1 kişi hayatını kaybetti
- 08Medical Point Batman’dan Meme Kanseri Farkındalığına Dair Anlamlı Etkinlik
- 09
- 10GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
- 11Karaköy - Şaap Vadisi antik yolu asfalt çalışmaları tamamlandı
- 12BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 13ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 14Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 15EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
Henüz Yorum yok