YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Tüfekçi ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Sibel Söylemez AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret edip, partililerle bir araya geldi.
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.
Burada partililere hitap eden Yavuz, Erdoğan’ın Türkiye’ye kazandırdığı en önemli şeyin özgüven olduğunu söyledi.
20 yıl Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidarda tutmak ve onun yaptıkları sebebiyle Türkiye’nin büyük bir yol kat ettiğini her alanda müşahede ediyoruz diyen Yavuz “Bu başarı, liderimize olan desteklerimizle oluyor. Biz de oylarımız ile Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verdiğimiz için bu başarıda bütün millet olarak teşkilat olarak katkımız var. Oylarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri başımızda tutan milletimizle ne kadar övünsek az olur.

Biz Hayatımızın sonuna kadar bir statü ve makam beklemeden bu davanın neferi olmaya devam edeceğiz. Ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Mademki başımızda Ayasofya’yı açan, İHA’lar, SİHA’lar yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Bizler de ‘yorulduk’ demeden ondan yük alacak, destek olacağız. Bu davayı çok kutlu bir dava olarak görüyorum ve görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Yavuz ve heyeti, bir süre partililerle İstişare ettikten sonra temaslarda bulunmak üzere Hasankeyf’i ziyaret etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok