Batman’da "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi
Sağlık Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında yapılan “Beyaz Bayrak” işbirliği protokolü kapsamında Beyaz Bayrak almayı hak eden okullara belgeleri törenle verildi.
Kültür Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen törene Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, şube müdürü, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Batman genelinde “Beyaz Bayrak” almayı hak eden 31 okul idarecisine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar tarafından, Beyaz Bayrak, Prinç Levha ve sertifikaları verildi.
Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Eğitimli toplum aynı zamanda sağlıklı toplumdur. Sağlık Bakanlığımızın ve Milli Eğitim Bakanlığımızın bu protokol ile; eğitim kurumlarının, temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi, yeterli eğitim almış nesiller yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. İlimizde bu kadar ciddi oranda okulumuzun ‘Beyaz Bayrak’ hak etmiş olması beni çok sevindirdi. 73 okulun başvurduğu Beyaz Bayrak projesi değerlendirmesi sonucu Batman Merkezde 27, Beşiri ilçesinde 3 ve Sason ilçesinde 1 okul olmak üzere toplam 31 okulumuz 'Beyaz Bayrak' almayı hak etti.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 02YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 03BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 04Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 05ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 07EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 08BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 09ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 10BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 11Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 12OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 14M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 15AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ




Henüz Yorum yok