Batman'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısında 366 proje ele alındı
Vali Şahin başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda saat 14.00'da gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda 16 kuruluşa ait 366 projenin son durumu ele alındı.
Batman'da yapılan ve devam eden kamu yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan Vali Şahin, 16 kuruluşa ait 366 projenin bulunduğunu aktardı.
Şahin, "Yatırımcı kuruluşlarımızın valiliğimize göndermiş olduğu yatırım izleme raporlarına göre, ilimizdeki 16 kuruluşa ait 366 proje bulunmaktadır. Bu projelerin toplam proje tutarı 4 milyar 516 milyon 467 bin TL olup bu projeler için önceki yılların harcamaları da dahil olmak üzere 2019 yılı itibariyle bir milyar 792 milyon 363 bin TL harcama yapılmıştır. 2019 yılında ayrılan ödenek tutarı bir milyar 48 milyon 125 bin TL'dir. Bu ödeneğin 955 milyon 822 bin TL'si harcanmıştır." dedi.
Konuşmasının devamında Şahin, şunları söyledi:
"Yapılan harcamaya göre proje genelinde nakdi gerçekleşme oranı yüzde 57,90 ve fiziki gerçekleşme oranı ise yüzde 54,30'dur. Yatırım programında bulunan 16 kuruluşa ait 366 projenin durumları şöyledir; biten proje sayısı 195, devam eden proje sayısı 104, ihale aşamasındaki proje sayısı 48, başlanamayan proje sayısı ise 19'dur. İlimiz yatırımlarının genel sektörel değerlendirilmesini yaptığımızda ise sektöre göre projelerin dağılımı şöyledir; tarımda 34, ulaşımda 127, diğer kamu hizmetlerinde 99, madencilikte 6, enerjide 43, eğitimde 33, sağlıkta 17, yükseköğretimde 7 proje olarak karşımıza çıkmaktadır."
Öte yandan toplantıda, il ve ilçelerdeki sorunlar ile buralara yapılan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok