15 TEMMUZ PROGRAMI NETLEŞTİ
15 TEMMUZ PROGRAMI NETLEŞTİ
Batman Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programını açıkladı.
Batman Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programının ayrıntılarını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada “Eli kanlı FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin akamete uğratılmasının 6. yıl dönümünde milletin demokrasisine sahip çıkması şuurunun canlı tutulması amacıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve himayelerinde 15 Temmuz 2022 Cuma günü “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek olup, program kapsamında; 10:00’da Karşıyaka Mahallesi Bozooğulları Mezarlığı’nda Şehitlerimizin Kabirleri ziyaret edilerek, Kuran-ı kerim okunacak ve karanfil bırakılacak.
Saat 12:00’de Cuma namazı öncesi Şehitlerimizin ruhu için merkez Belde Mahallesi Şevket Başak Camii’nde Mevlid-i Şerif okunacak ve dua edilecek.
Saat 19:30’da Atatürk Parkı’nda; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisinin açılışı 20:00’de Atatürk Parkı’nda; İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayacak, Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimizin ruhu için dua okunması ardından protokol konuşmaları ve yerel sanatçılarımızın katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı icra edilecektir. Valiliğimiz koordinesinde gerçekleştirilecek olan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programına tüm halkımız davetlidir” denildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 02ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 03YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 04BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 05Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 06ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 07SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 08EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 09BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 10ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 11BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 12Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 13OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 14DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 15M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI




Henüz Yorum yok