Baro’dan ‘Gizli tanık’ çıkışı
“GİZLİ TANIKLIK OPERASAYONEL APARATTIR”
Batman Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle düzenlenen basın açıklamasında gizli tanığın Batman’daki STK’lar hakkında verdiği ifadeye dikkat çekildi. Gizli tanık ile birlikte Batman Barosu’nun kumpas girişiminin yapıldığı belirtilen açıklamada, baronun güçsüzleştirilmeye çalışıldığı ileri sürüldü.
Batman Adalet Sarayı önünde bir araya gelen Batman Barosu’na kayıtlı avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasında gizli tanık ifadesinde Batman Barosu’na yönelik kullanılan iddialar ‘deli saçması’ olarak nitelendirildi.
“DELİ SAÇMASI İDDİALAR”
Basın açıklamasında, “Her sene mesleki sorunları gündeme getirdiğimiz Avukatlar Günü’nde bu sene, güçsüzleştirilmek istenen, itibar kaybı hedeflenen bir Baro’nun mesleki sorunları çözme kapasitesinin de ortadan kalkacağı bilinciyle Batman Barosu’na karşı yapılmak istenen kumpas girişimini gündeme getireceğiz. Batman 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir davada yer alan bir ‘Gizli Tanık İfade Tutanağı’nda müfteri sözde gizli tanık Baromuza yönelik deli saçması iddialarda bulunarak ‘kendisine verilen görevi’ yerine getirmiştir. Müfteri sözde gizli tanığın iftiralarına cevap vermeyi ise zül addediyor, kendisi hakkında iftira ve yalan tanıklık suçundan yaptığımız suç duyurusu üzerine Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüteceği soruşturma sonucunda iftiranın ortaya çıkacağına ve müfteri sözde gizli tanık hakkında kamu davası açılacağına inanıyoruz. Ancak şunu ifade etmek gerekir ki; gizli tanıklık kurumu operasyonel bir aparat gibi kullanıldığından Türkiye yargısının kanayan bir yarası haline gelmiştir” ifadeleri kullanıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 018. BATMAN KİTAP FUARI BAŞLADI
- 02TAZİYE SAATLERİNDE YENİ DÜZENLEME
- 03BATMAN’A 3 BİN 810 YENİ SOSYAL KONUT GELİYOR
- 04DSİ KANALI’NDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 05“En iyi film” ödülünü alan “Ben iyi biri olmadan önce” Batman’da gösterimde
- 06ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 07TEKSTİL FUARINA REKOR İLGİ!
- 08Kırşan, TOBB Madencilik Meclisi Başkanlığı’na yeniden seçildi
- 09SES, “İŞLETİLEN ÜCRETLERİMİZDEN KÂR PAYIMIZI İSTİYORUZ”
- 10MÜSİAD HEYETİ ÇİN'DE KANTON FUARINA KATILDI
- 11“PETROLÜN BAŞKENTİ BATMAN, YATIRIMIN DA MERKEZİ OLACAK”
- 12BAŞKAN ÇİFTÇİ “ESNAFIN GÜCÜ BATMAN’IN GÜCÜDÜR”
- 13MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
- 14İL BAŞKANI ÇETİN “GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
- 15500 YATAKLI HASTANE İNŞAATI İNCELENDİ




Henüz Yorum yok