
‘Semt poliklinikleri Batman’ı rahatlatacak’
Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterli Op.Dr Sedat Özkul, Semt polikliniklerinin hem vatandaşları rahatlatacağını hem de Bölge Devlet Hastanesinin yükünü hafifleteceğini açıkladı.
Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Sedat Özkul gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Ferhat Malgir’e sağlık projeleri ile ilgili açıklama yapan Özkul, Kamu hastaneler birliğinin kapanmasının ardından kesinleşecek görevlendirmelerin ardından projelerin hayata geçirileceğini açıkladı. En Önemli projesinin Semt Polikliniklerini hayata geçirmek olduğunu belirten Özkul “Bu projeyle hem vatandaşız daha hızlı bir şekilde sağlık hizmetinden faydalanacak, hem de Bölge Devlet Hastanesinin yükü hafifletilecek.Bölge Hastanesinin Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürülmesi için girişimlerinin sürdüğünü ifade eden Özkul, Güney Raman çevre yolu üzerinde 80 dönümlük alana yapılacak yeni hastane yatırımını yakından takip ettiklerini söyledi.
‘YENİ HASTANENİN YATAK SAYISI ARTTIRILACAK’
Yeni hastane yatırımının 800 yataklı olması için çaba sarfedeceklerini kaydeden Genel Sekreter Özkul: “Sağlık yatırımları İl Sağlık Müdürlüğümüzün sorumluluğunda. İşin işletme kısmı ise bizde. Yeni hastane 200 yataklı olarak düşünülmüş. Ancak hastane henüz proje aşamasında. Milletvekilimiz ve Valimizin destekleriyle hastanenin yatak kapasitesinin 800’e çıkarılması için yoğun çaba sarf edeceğiz. Yeni yatırım 800 yataklı olursa Batman, sağlık alanında rahatlar. Hastanenin yatak kapasitesini nitelikli olarak artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 02ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 03Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 04EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 06Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 07“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 08DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 091.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 10Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 11HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 12“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 13TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
- 14NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Henüz Yorum yok