MUHTAR PADİR "EDİ BESE"
PADİR “HIRSIZLARDAN GINA GELDİ”
Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir, kentteki hırsızlık olayları ile ilgili açıklamada bulundu. Hırsızların özellikle elektrik internet kabloları ve sokak logar kapaklarını çaldıklarını anlatan Padir, cezaların caydırıcı olmaması hırsızları cesaretlendirdiğini söyledi.
Padir “Son zamanlarda İlimizde yaşanan hırsızlıklar halkımızı bezdiriyor. Gün geçmiyor ki; mahallelerimizde hırsızlık olayları yaşanmasın. Özellikle hırsızlar; günümüzün temel ihtiyaçlarından elektrik ve internet kabloları, sokak ve caddelerdeki logar kapakları vb. ayrım gözetmeksizin gözlerine kestirdikleri irili-ufaklı hemen her metal ve iletken parçayı çalmaktadırlar. Bu durum başta öğrencilerimizin internet erişimini engellemekte, halkımızı ciddi manada mağdur etmektedir.
Kolluk kuvvetlerimiz hırsızları yakalayıp ilgili birimlere teslim ettikten kısa bir süre sonra mevzuatta caydırıcı cezaların olmayışından kaynaklı hemen salıveriliyorlar. Cezaların caydırıcılığının yetersiz olması, hırsızların bu suçu tekrardan işlemek suretiyle cesaretlendirmektedir. Şayet cezalar caydırıcı olsaydı, bu denli hırsızlıklar yaşanmayacaktı. Bu nedenle; Kanun yapıcılardan istirhamımız; hırsızlık suçlarına yönelik etkin ve caydırıcı cezaların getirilmesidir” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok