‘Okullaşma oranı yüzde 90’a yükseldi’
‘Okullaşma oranı yüzde 90’a yükseldi’
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ilimiz merkezde bulunan anaokulu okul müdürleriyle durum değerlendirme ve yeni eğitim öğretim yılı öncesi hedef belirleme toplantısı yaptı.
Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen okul öncesi durum değerlendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve ilimiz merkezde okul öncesi eğitimi veren anaokulu okul müdürleri katıldı. Toplantıda anaokulu okul müdürlerine konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ilimizde okul öncesi okullaşma oranının % 35'ler seviyesinden % 90'lar seviyesine ulaşmasında öğretmen ve idarecilerin ekip olarak gösterdikleri özverili çalışma ve elde edilen başarıdan dolayı teşekkür etti.
OKULLAŞMA ORANI % 35'ten % 90’A YÜKSELDİ
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; "Son iki yılda ilimizde okul öncesi okullaşmada elde edilen niceliğin nitelikli bir durum kazanması ve bu doğrultuda yeni hedeflerin belirlenmesi için bir okul öncesi çalıştayı yapacağız. Okul öncesi eğitimin nitelikli olabilmesi için çocuklarımıza mutlaka merhameti, paylaşmayı, sevgiyi, diyalog kurmayı, kendini ifade etmeyi öğretmeliyiz ve onlara özgüven kazandırmalıyız" diye konuştu. Değerlendirme toplantısı İl Milli Eğitim Müdürümüz Kurtaran konuşmasının ardından anaokulu okul müdürlerinin görüş ve önerileriyle sona erdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok