
Batman Valisi Deniz, ÇATOM’ları inceledi
Batman Valisi Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz ile birlikte Batman Yeşiltepe ve 19 Mayıs Mahallelerinde faaliyet yürüten Çok Amaçlı Toplum Merkezini (ÇATOM) ziyaret ederek, burada eğitim gören kursiyerlerle bir araya geldi.
Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, 19 Mayıs ÇATOM’u ziyaret ederek, kuaförlük, aşçılık, tekstil, müzik, halkoyunları ve bilgisayar kurslarının verildiği sınıflarda incelemelerde bulundu. Kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinleyen Vali Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra Yeşiltepe ÇATOM'a geçen Deniz ve eşi, yaklaşık 80 kursiyerin eğitim aldığı sınıfları tek tek dolaşarak kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Yetkililerden ÇATOM’da yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Deniz, el sanatları, kuaförlük, dikiş nakış, üç boyutlu şekillendirme, okuma yazma ve aile eğitimi gibi konularda eğitimin verildiği sınıfları gezerek incelemelerde bulundu. Daha sonra el emeği göz nuru ile dikiş ve nakış işlemeciliği yapan bayan kursiyerlerin ürünlerini inceledi.
Ardından ÇATOM’un toplantı salonunda kursiyerlerle bir araya gelen Vali Deniz, kursları başarıyla bitiren kursiyerlere ve ÇATOM’un burslu öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi.
Merkezilerin ana sınıflarında eğitim gören minik çocukları da ziyaret eden Deniz ve eşi, çocuklarla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.
Deniz, ÇATOM’larda yürütülen kursların daha faydalı ve verimli olması için yapılacak çalışmalar hakkında yönetici ve kursiyerlerle görüş alışverişinde bulunduktan sonra ziyaret programını tamamladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok