
Kaza sonrası otomobil 10 basamaklı merdivenlerden çıkarak dükkana girdi
Batman Şafak Mahallesi'nde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu, motosiklete bulunan iki Suriyelinin yaralandığı trafik kazası ve kontrolden çıkarak 10 basamak merdiven çıkarak bir dükkana giren otomobilin görüntüleri, bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz perşembe günü saat 17.30 sıralarında Şafak Mahallesi Barış Bulvarı üzerinden Fatih Lisesine doğru seyir halindeki 20 ZA 619 plakalı otomobil ile Suriye uyruklu vatandaşın kullandığı motosiklet çarpıştı. Çarpışmadan sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü 10 basamak merdiven çıktıktan sonra bir dükkana girdi. Otomobilde bulunan 4 kişi yara almadan kurtuldu.
Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan Suriyeli 2 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların yardımıyla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza anı ise otomobilin girdiği dükkan ve Barış Bulvarı'ndaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde motosikletin otomobilin arkasına çarptıktan sonra motosikletteki 2 kişinin yerlere savrulduğu görülüyor. Motosikletin otomobilin arka tamponuna çarpmasıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden sürüsü kaza yerinde bulunan 10 basamak merdiveni çıktıktan sonra bir halıcı dükkanına girdiği ve geri geri çıktığı görülüyor.
Yaşanan kaza ile ilgili bilgi veren görgü tanığı Sercan Dal, şunları söyledi: "Karşıdan motosiklet geldi. Motosikletin gelmesiyle arabaya çarpması bir oldu. Arabaya çarptıktan sonrada şoför hakimiyetini kaybetti.10 basamaklı merdivenlerden çıkarak dükkanın içine girdi. Motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 02ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 03Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 04EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 06Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 07“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 08DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 091.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 10Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 11HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 12“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 13TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
- 14NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Henüz Yorum yok