
Kurslara Başvuru Yağdı
18 DALDAKİ KURSA 1448 BAŞVURU
Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, çocuk, genç ve yetişkinlerin zamanlarını değerlendirmeleri, çeşitli kültürel ve sanatsal alanlarda kendilerini yetiştirmeleri amacıyla açılan kurslar başladı.
Belediye bünyesinde açılan 18 daldaki kurslara toplam 1448 kişi kayıt yaparken vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kurslardan İngilizce kursuna 177, Bağlama kursuna 157, Gitar kursuna 149, Piyano kursuna 137, Keman kursuna 121 ve Satranç kursuna 105 kişi başvurdu.
Kültür Mahallesi’nde yer alan Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen kurslardaki öğrencilere dersler uzman eğitmenler tarafından veriliyor.
Belediye bünyesinde açılan; Piyano, Keman, Klarnet, Gitar, Bağlama, Erbane, Halk Oyunları Batman Yöresi (Çocuk), Halk Oyunları Batman Yöresi (Yetişkin), Modern Dans, Çocuk Tiyatrosu, Yetişkin Tiyatrosu, Çok Sesli Çocuk Korosu, Çok Sesli Gençlik Korosu, Hobi Resim, Takı Tasarım, Fotoğrafçılık, Satranç ve Yabancı Dil (İngilizce) kurslarına toplam 1448 kişi kayıt yaptı.
21-31 Ocak 2019 tarihleri arasında kayıtları alınan kurs başvurularının tamamlanmasının ardından 4 Şubat 2019 Pazartesi tarihinden itibaren pratik derslere başlandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 02Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 03Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 04AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 05JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 06TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 07DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 082 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 09BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 10MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 11AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 12Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 13Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 14Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 15İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
Henüz Yorum yok