GÜNEYKENT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, ilimizde mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla ‘Yerinden İletişim, Yerinden Çözüm’ mottosuyla düzenlenen mahalle buluşmaları kapsamında Güneykent Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Mahalle buluşması programı öncesi mahallede, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren Aşevi ile Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve yetkililerden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.
MUHTARLIK EVİ ZİYARET EDİLDİ
Daha Sonra mahalle Muhtarlık Evini ziyaret eden Vali Canalp, Güneykent Mahalle Muhtarı Salih Cihan ile bir araya geldi. Muhtar Cihan ile bir süre sohbet eden Vali Canalp, kendisinden mahallenin sorunlarını dinledi.
ASM’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Ziyaretlerine mahallede hizmet veren Aile Sağlığı Merkezi’yle devam eden Vali Canalp, sağlık personelinden yürütülen sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi aldı.
Daha sonra mahalle esnafını ziyaret eden Vali Canalp, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek, kendilerine hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Kahvede oyun oynayan gençlere bir süre eşlik eden Vali Canalp, gençlerin oyun heyecanına ortak oldu.
Mahalledeki incelemelerinde ardından Vali Canalp, Güneykent Mahallesi taziyeevinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Konuşmanın ardından Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, mahallede yürütülen kamu hizmetleri ve Batman belediyesinin yürütmüş olduğu çalışmalara ilişkin bir sunum yaptı. Akabinde Vali Canalp; mahalle muhtarının ve mahalle sakinlerinin; okul, yol, kaldırım, parke, imar, aydınlatma, doğalgaz ve ibadethane gibi taleplerini dinledi.
Güneykent Mahallesi Taziyeevinde gerçekleşen programa; Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Vali Yardımcısı/Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Beşiri Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan ve kurum müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok