MERETO’DA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Batman İl Özel İdaresi, Sason’a bağlı Mereto Dağı’nın zirvesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Batman İl Özel İdaresi, Sason'a bağlı Mereto Dağı’nın zirvesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zirveye erişimi kolaylaştırmak için yol genişletme çalışmaları yapılırken, zirveye yakın bölümdeki 2.500 metre uzunluğundaki yeni yol yapım çalışmaları da sürdürülüyor.
Yapım işi Sason Kaymakamlığı tarafından ihale edilip başlatılırken, Batman İl Özel İdaresi ile birlikte kontrollük hizmetleri de ortak yürütülmekte. Bu projeyle, bölgenin doğal güzelliklerine daha rahat ulaşım sağlanarak Mereto Dağı’nın doğa tutkunları, yürüyüşçüler ve doğa fotoğrafçıları için cazip bir destinasyon haline getirilmesi hedefleniyor. İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada; "Projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgeye olan turistik ilginin artması ve Sason ile çevresindeki yerel ekonominin canlanması öngörülüyor. Batman İl Özel İdaresi, sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu bir yaklaşımla bölgenin turizm potansiyelini artırmaya kararlıdır. Bu çalışmalar, Batman’ın doğa turizminde önemli bir merkez haline gelmesi yolunda büyük bir adım olarak değerlendirilmektedir" denildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 02Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 03OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 05M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 06AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 07CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 082 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 09Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 10İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 11BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 12VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 13GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 14TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 15BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ




Henüz Yorum yok