Özel İdare’den kurumlara araç desteği
Özel İdare’den kurumlara araç desteği
İl Özel İdaresi tarafından kentteki kurumlara tahsis edilen araçlar, düzenlenen törenle teslim edildi.
Vali Hulusi Şahin’in de katıldığı törende, kentteki çeşitli kurumlar ile ilçelere 5 Milyon 627 Bin TL tutarındaki 12 araç teslim edildi. Alınan hizmet araçlarından Sason ve Gercüş ilçelerine birer greyder, Kozluk ve Beşiri ilçelerine ise kanal kazıcı verildi. Açıklamada, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis ettiğimiz 2 adet minibüs; çocuk ve gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek tüm zararlı alışkanlıklardan koruyacak spor aktivitelerine ulaşımda; dolayısıyla toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunacaktır.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne tahsis ettiğimiz 1 minibüs ve 1 binek hizmet aracı özellikle engelli okuyucu ve öğrencilerimizin Millet Kıraathanesi ve İl Halk Kütüphanesi’ne kolay ve ücretsiz ulaşımını sağlayarak bilgili ve donanımlı birey olmalarına katkı sunacaktır.
Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğüne tahsis ettiğimiz bir araç ‘Gıda Denetimi ve denetimlerde alınan numunelerin soğuk zincir ile laboratuvarlara ulaştırılması; diğer araç ise Kozluk ilçesinde “Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele’ hizmetlerinde kullanılacaktır. AFAD il Müdürlüğüne tahsis ettiğimiz araç; arama-kurtarma, jeolojik ve jeoteknik etütlerde kullanılmaktadır.
Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis ettiğimiz pikap; temel eğitim hizmetleri başta olmak üzere teknik, idari ve eğitim hizmetlerinde kullanılmaktadır” denildi.
Etiketler : #Özel İdare’den kurumlara araç desteği,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01VALİ CANALP, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
- 02FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0312 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 04Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 05ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 06“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 07BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 08BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 092 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 10HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 11GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 12Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 13Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 14BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 15SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI




Henüz Yorum yok