
DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Bir Kalp Bin Umut’tan ve Tanı rehabilitasyon merkezindenAnlamlı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Bir Kalp Bin Umut Derneği, Tanı Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ile iş birliği yaparak özel gereksinimli çocuklarımız için unutulmaz bir gün düzenledi. Çocuklar, çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyerek müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Etkinlik boyunca yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirildi, çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve büyük bir yaş pasta kesimi yapıldı.
Dernek gönüllülerinden Zühre Bozkurt, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bizler, Bir Kalp Bin Umut Derneği olarak çalışmalarımızı sadece bir günle sınırlı tutmuyoruz. Özel gereksinimli çocuklarımızı yıl boyunca düzenlediğimiz programlarla desteklemeye ve onların yüreklerine dokunmaya devam ediyoruz.”
Bir diğer dernek gönüllüsü Ruken Aslan ise, gönüllülüğün önemine dikkat çekerek, “Yaptığımız çalışmalar tamamen gönüllülük esasıyla yürütülüyor. Ekip olarak çok anlamlı ve güzel işlere imza atıyoruz. Bugünkü etkinlikte Tanı Rehabilitasyon merkezine ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim,” dedi.
Bir Kalp Bin Umut Derneği, özel gereksinimli bireylerin hayatına dokunmaya ve onların sosyal yaşamda daha aktif olmalarını sağlamaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Düzenlenen bu özel gün, çocukların yüzlerinde kocaman bir tebessüm bırakırken, toplumsal farkındalığın artırılmasına da büyük katkı sundu.
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 02ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 03Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 04EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 06Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 07“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 08DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 091.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 10Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 11HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 12“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 13TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
- 14NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
Henüz Yorum yok