EKMEN, RAMAZAN BAYRAMI’NI BATMAN’DA GEÇİRDİ
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman’da bulunduğu süre içerisinde Batman Valiliği ve DEVA Partisi’nin İl Başkanlığı bayramlaşma programlarına katıldı.
Ayrıca derneklerin ve vakıfların bayramlaşma programlarına da katılan Ekmen, taziye ziyaretlerinde bulundu. Ekmen, “Sofraların bereketlendiği, geleceğe umutla baktığımız bayramlar diliyorum” dedi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Ramazan Bayramı’nı Batman’da hemşerileri ile geçiriyor.
“ÜLKEMİZDE EN ÇOK BİRLİK OLMAYA İHTİYAÇ DUYUYORUZ”
Ekmen “Bayramı, şehrimizin dört bir yanında yaşayan Batmanlılar ile coşku içinde kutluyoruz. Batman Valiliğinin bayramlaşma programına katılarak hemşerilerimle bir araya geldik. Bu özel günde hemşerilerimle birlikte olmanın, Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bayramlar, birlik olmanın ve dayanışmanın pekiştiği günlerdir. Ülkemizde de en çok birlik olmaya ihtiyaç duyuyoruz. Önce şehrimizde, sonra ülkemizde birliği ve beraberliği inşallah yaşayacağız”
“BAYRAMIN ÜLKEMİZE HUZUR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
Ekmen “Bugün bayram sofrasına zeytin, peynir almakta zorlanan vatandaşlarımız, torununa harçlık veremeyen büyüklerimiz, geleceğinden ümidini kesmiş gençlerimiz var. Bu sorunlar bittiğinde ve ülkemiz müreffeh bir topluma ulaştığında bayram, ancak o zaman bayram olacak. Yine de bugünlerde komşumuzu darda koymayalım, büyüklerimizi yalnız bırakmayalım. Tüm hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk diliyor; bayramın ülkemize huzur getirmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.
EKMEN’DEN PETROLSPOR’A DESTEK
Petrolspor maçını da izleyecek olan Ekmen “Bayram insanları nasıl bir araya getiriyorsa, spor ve futbol da aynı şekilde birliği, beraber eğlenmeyi ve adil olmayı sağlıyor. Batman Petrolspor ile Karaköprü maçını yakından takip edeceğim. Bir Batmanlı olarak gönlüm Petrolspor’dan yana. Petrolspor’un bize bir bayram yaşatacağına inanıyorum. Taraflara başarılar diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok