HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığından radyolara ziyaret
İlk olarak Yüksel FM’i ziyaret eden Durmaz ve beraberindeki heyet, ardından Süper FM ile Aksa FM’i ziyaret etti.
Ziyaretlerde radyo müdürleri ve programcılarıyla görüşen Durmaz, parti olarak Batman’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren radyo yetkilileri, ziyaretlerinden ötürü HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.
Durmaz, Batman’da kurumlara yönelik başlattıkları ziyaret programlarını sürdüreceklerini belirtti.
“Sorunların çözümü için adımların atılması gerekiyor”
Parti çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ettiklerini söyleyen Durmaz, “Son ziyaretlerimizi ilimiz merkezde bulunan radyolara yaptık. İlk olarak Radyo Yüksel’i ziyaret ettik. Ardından Batman Süper FM ile Aksa FM’i ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde radyo müdürleri ve programcılarıyla radyonun tarihsel sürecini, günümüze etkilerini konuştuk. Tabi aynı zamanda memleketimizin sorunlarını da ele aldık. Malum Batmanımızda çözülmesi gereken sorunlar var. Bunların başında işsizlik, uyuşturucu, trafik, hava kirliliği, çevre düzenlemesi gibi sorunlar yer alıyor. Bu sorunların çözümü için adımların atılması gerekiyor.” dedi.
“İnternet bağımlılığı Batman’ın önemli bir sorunudur”
İnternet bağımlılığının Batman’ın önemli sorunlarından biri olduğunu vurgulayan Durmaz, “Genç neslin internet bağımlılığı Batmanımızın önemli bir sorunudur. Çocukların ve gençlerin televizyon, telefon, tabletle çok fazla zaman harcadıklarına dair şikâyetler alıyoruz. Maalesef bu da çocukları ve gençleri teknoloji bağımlısı haline getiriyor. Bu konuda şimdiden tedbirlerin alınması gerekiyor. O yüzden konuya dair ebeveynler başta olmak üzere toplumda bir bilincin oluşması için çalışmaların yapılması gerekiyor. Bizlerde bilinçli kullanıcı olunması ile alakalalı üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok