Masa Tenisi Takımımız Yeni Şampiyonluk Peşinde
İki antrenör eşliğinde Türkiye Şampiyonasına hazırlık çalışmalarını yürüten Belediyespor masa tenisi takımında 06 – 12 yaş arası 9 lisanslı oyuncu yer alıyor. Mesude IŞIK antrenörlüğünde kız sporcular, Bayram BEZENMİŞ antrenörlüğünde ise erkek sporcularla hazırlık çalışmalarının yürütüldüğü Belediyespor masa tenisi takımının alt yapısında ise 25 sporcu yer alıyor.
Türkiye 1. Ligde yer alan Belediyespor Masa Tenisi takımı, aynı zamanda minik, yıldız ve genç kategorilerinde de ayrı ayrı mücadele veriyor. 29 Eylül – 01 Ekim 2017 tarihlerinde Rize’de yapılacak olan yıldızlar ferdi ve yıldızlar çift Türkiye Şampiyonasına, Batman Belediyespor masa tenisi takımı antrenörler eşliğinde 6 kız sporcu ile katılacak.
Başarılı oyuncularla 2016 yılında önemli başarılara imza atan Belediyespor masa tenisi takımı oyuncularından Şükran CANGİR, miniklerde Türkiye Şampiyonu olurken, minik çiftlerde Şükran CANGİR ve Sena KAPLAN Türkiye şampiyonu, minik takımlarda Şükran CANGİR, Sena KAPLAN ve Hacer KAPLAN Türkiye şampiyonu olurken, yıldız ferdi kategorisinde ise Şükran CANGİR Türkiye ikinciliğini elde etti.
Uluslararası yarışmalarda da başarılarıyla görünür olan Belediyespor masa tenisi takımı, Bulgaristan’ın Albeyna şehrinde düzenlenen masa tenisi Balkan şampiyonasında takımlar kategorisinde şampiyon olma başarısı gösterirken, ferdi kategoride Balkan ikinciliğini, Portekiz’de yapılan Avrupa Şampiyonasında ise Türkiye’yi temsilen takımlar kategorisinde Avrupa üçüncülüğünü elde etti.
Miniklerde, Hacer KAPLAN, Medine KAPLAN, Dilan GÜNDÜZ’den ve yıldızlarda Şükran CANGİR, Sena KAPLAN, Gülseren GÜNDÜZ’den oluşan Belediyespor takımı, yarıştığı 2017 Okullararası Türkiye Turnuvası minik ve yıldızlar kategorisinde takım olarak Türkiye şampiyonlukları elde etme başarısını gösterdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 02CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 03BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 04BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 05İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 06BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 07VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 08Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 09ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 10“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 11PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 12SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 13BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE
- 14Şehir İçi Trafikte Süper Mario Oyunu
- 15TPAO PETROLSPOR’DAN NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK




Henüz Yorum yok