YAPILANDIRMA KAMPANYASINDA SON GÜN 31 ARALIK
Mükelleflerin borçlarını yapılandırmaya yönelik 7256 sayılı kanun kapsamında çalışma başlatan Batman Belediyesi, peşin olarak yapılan yapılandırmada yüzde 95’in üzerinde bir indirim uygulanacağına dikkat çekti.
Vatandaşların 31.08.2020 tarihine kadar olan borçları için 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruda bulunabileceği belirtilen kampanya ile ilgili belediye yetkilileri şu ifadeleri kullandı: “7256 Sayılı vergi ve bazı alacakların yeniden yapılanması ile ilgili kanuna göre Belediye olan emlak vergisi, su borçları, harcamalara katılım payları, kira borçları, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi borçlarına 18 aya varan taksit imkânlarıyla borçları yapılandırıyoruz. Peşin olarak yapılandırmada yüzde 95’in üzerinde bir indirim söz konusu olacak. Son müracaat tarihi ise 31 Aralık 2020”
Belediye yetkilileri, ödeme ofislerinde yığılmaların önlenmesi amacıyla belediyemizin anlaşmalı olduğu PTT Bank, Vakıf Bank, Yapı Kredi, Ak Bank, Vakıf Katılım, Al Baraka, Türkiye Finans ve Kuveyt Türk gibi bankalar ile www.batman.bel.tr adlı internet sitesinden online olarak ödemelerin gerçekleştirilebileceğini belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok