“Kenti teknoloji üssü haline getireceğiz”
“Kenti teknoloji üssü haline getireceğiz”
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ‘Dijital Sektörde Ben de Varım’ projesi eğitim merkezlerini ziyaret edip eğitici eğitimi alan öğretmenlerle bir araya geldiler.
Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan yazılım ve kodlama eğitim merkezini ziyaret eden Nasıroğlu, eğitici eğitimi alan öğretmenlere görüştü. Milletvekili Nasıroğlu, daha sonra Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesinde kurulan ses kayıt ve görüntü kayıt stüdyoları ile dijital tasarım eğitim merkezini ziyaret edip eğitim süreci hakkında bilgi aldı.

“DONANIMLI BİR NESİL YETİŞTİRMELİYİZ “
Batman’ı bir dijital üretim merkezi ve teknoloji üssü haline getireceklerini belirten milletvekili Nasıroğlu, “Necat Nasıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Batman’ı Dijital Üretim Merkezi ve Teknoloji üssü yapmak gibi bir hedefimiz var. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için teknoloji ve dijital üretim anlamında donanımlı bir nesil yetiştirmemiz gerekiyor. Batman’da bu sektörün eko-sistemini kurmak için gerekli eğitim, üretim ve girişim süreçleri ile ilgili önemli gelişmeler kaydediyoruz. Batman’ı bu anlamda bir marka haline getireceğiz. Bunu siz değerli öğretmenlerimiz ve ilimizin geleceği olan öğrencilerle yapacağız. Bu başarı hepimizin başarısı olacak. Bu merkezde eğitim alan öğretmenlerimizin yetiştireceği çocuklarımız şu an yapımı devam eden Necat Nasıroğlu Külliyesi’deki Bilim Merkezinde birer girişimci olacaklar” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 02TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 03ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 04Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 05ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 06URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 07KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 08MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 09LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 10İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 11BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 12BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 13ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 14NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 15BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR




Henüz Yorum yok