“Milletin layık olduğu bir anayasa yapalım”
Ramanlı’dan yeni anayasa çıkışı
HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, partisinin Siirt 4'üncü Olağan Kongresine katılarak bir konuşma yaptı.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, "Artık birbirimizle çekişmenin, eski defterleri karıştırmanın bir anlamı yok. Eğer bu memleketi seviyorsak, bu millete sevdalıysak gelin bu millete yaraşır, bu milletin layık olduğu bir anayasa yapalım." dedi. 14 Mayıs seçimlerinin, HÜDA PAR için bir milat olduğunu ifade eden Ramanlı, kuruldukları 2012 yılından bu yana tarihe yön veren geçmiş siyasi hareketler gibi pek çok badireler atlattıklarını söyledi.
‘BU MİLLETE YARAŞIR BİR ANAYASA’
Yeni anayasa çağrılarını yineleyen Ramanlı, "Darbecilerin bize zorla dayattığı 82 anayasasının hala yükünü taşımak zorunda kalıyoruz. Bu anayasa ki devleti milletle kavgalı hale getirdi. Toplumun farklı kesimlerini birbirine düşürdü. Siyasetin itibarını sıfırladı, yüksek yargıyı bile birbirine düşürmeyi başardı. Milletin temsilcileri artık Meclis'te ve yeni anayasayı yapma iradesi elbette var. Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ediyorum. Artık birbirimizle çekişmenin, eski defterleri karıştırmanın bir anlamı yok. Eğer bu memleketi seviyorsak, bu millete sevdalıysak gelin bu millete yaraşır, bu milletin layık olduğu bir anayasa yapalım." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok