'ibretlik' hırsızlık olayı
Batman’da 2 kadın, beraberlerindeki kız çocuğu ile birlikte, alışveriş yapmak için kuruyemişçiye giren yaşlı kadının cüzdanını, kaşla göz arasında çaldı. İbretlik hırsızlık anı, güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
Olay, 24 Eylül’de, Batman Çarşı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, yanlarında 12-13 yaşlarında bir kız çocuğu da bulunan 2 kadın, yolda yürüyen yaşlı bir kadını gözlerine kestirdi. Kadınlardan 1’i etrafı kollarken, diğer kadın ise kız çocuğuyla birlikte, yaşlı kadına kuruyemişçi dükkanına gireceği sırada çarpmış gibi yapıp, kaşla göz arasında cüzdanını çaldı. Şahıslar, daha sonra ise, hızla olay yerinden uzaklaştı. Kadının cüzdanında 4 bin TL’nin olduğu öğrenildi.
İş yeri sahibi Ümit Şahin, yaşlı kadının alışveriş yapmak için dükkanına geldiğini belirterek, “Birkaç ürün aldı. Yanında yeğeni vardı. Ödemeyi yeğeni yaptı. İki dakika arayla bir daha telaşlı şekilde geldiler. Kendi cüzdanlarının kayıp olduğunu söylediler. Hatta önce bizden şüphelendiler. Kamera kayıtlarının olduğunu söyleyerek içeri geçip kayıtları kontrol ettik. Burada alışveriş yaparken karşı taraftan 2 kadın ve bir çocuk kendisine yanaşıp parayı alıp kuruyemişlere bakar gibi yapıyor ve oradan uzaklaşıyorlar. Bizim çalmadığımızı anlayınca yaşlı teyze mahcup olup özür diledi. Hemen polise haber verdik. Kadın Antalya’dan buraya misafir olarak gelmiş ve 4 bin lirayı çaldılar. Bu duruma üzüldük. Yardımcı olmak için her şeyi yaptık” dedi.
Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Çarşı Mahallesi’nde bir bayanın çantasındaki cüzdanında bulunan 3 bin TL ve kimlik kartının ‘yankesicilik’ suretiyle çalınması olayını gerçekleştiren kişi ve kişilerin yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerimizce şahıslar üzerinde titiz çalışmalar yapılmıştır. Bunun neticesinde yankesicilik olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 yaşı büyük ve 1 yaşı küçük bayan şahıs yakalanmış, yaşı küçük şahıs yapılan işlemlerin ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Konu ile ilgili gözaltına alınan diğer 2 şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir” denildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 02İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 03PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 04BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 05AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 06KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 07BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 08Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 09EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 10BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 11HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 12“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 13“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 14BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 15BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ




Henüz Yorum yok