
SAADET PARTİSİ ZAM VE İŞSİZLİĞE DİKKAT ÇEKTİ
Saadet Partisi 2022 yıllının ilk genişletilmiş aylık divan toplantısını yaptı.
İl Başkanı Mustafa Yıldız’ın açılış konuşmasından sonra Batman il sorumlusu Fesih Bozan birer konuşma yaptı.
Toplantıya Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, ilçe ve belde başkanları katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Yıldız, “işsizlik, hayat pahalılığı ve ekonomik sıkıntılar, tüm ülkemizde yaşandığı gibi Batman ilimizde çok daha fazla yaşanmakta ve hissedilmektedir. Batman ilimizde işsizlik ve hayat pahalılığının getirdiği bir sonuç olarak, gençlerimizin gelecekle ilgili bir umutları kalmamış birçok gencimiz uyuşturucu veya hırsızlık şebeklerinin ağına düşmüştür. Ve maalesef uyuşturucu ve hırsızlığa bulaşan gençlerimizin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Batman ilimizde üretim yapan fabrikalar yerine, her geçen gün sayıları artan, cafe ve kahvehaneler açılmaktadır. Emekli, işçi, memur ve çiftçilerimiz perişan, siftah yapamayan esnafımız, sattığının yerini dolduramamaktadır” dedi.
Yıldız ayrıca “20 yıllık AKP iktidarında bir avuç sermaye sahibi kişiler servetlerine servet katarken 84 milyon vatandaşlar olarak her gün daha çok fakirleşmekte, alım gücü azalmakta her gün gelen zamlar vatandaşı silindir gibi ezmektedir. Yayınlanan Dünya eşitsizlik raporuna göre, Türkiye Milli Gelirinin yüzde 54’nü yüzde 10’luk bir kesim sahip olurken, vatandaşın yüzde 50’si Milli Gelirin ancak yüzde 4 ne sahip olabilmektedir. Buda AKP’nin sermaye sahiplerinin iktidarı olduğunu bize göstermektedir.
Vatandaşlarımız, ülkemizin bekası ve kendi refahları için yapılacak ilk seçimde mevcut iktidardan kurtulup; üretim, istihdam ve ihracatı önceleyen, vatandaşları arasında kutuplaştırma, ötekileştirme ve ayırım yapmayan, herkes için hak, hukuk ve adaleti savunan, Saadet Partimizi iktidar yapmaktır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 02Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 03Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 049 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 05Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 06Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 07Can Dostlarımız Güven İçinde
- 08KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 09UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 10KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
- 11“ÖĞRETMENSİZ, KİTAPSIZ EĞİTİM OLMAZ”
- 12Güney Çevre Yolunda kapsamlı temizlik operasyonu
- 13HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 14TARİHİ GÜZERGÂHLARDA YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 15DEVA Partisi Batman’ın ulaşım ve sağlık sorunlarını gündeme taşıdı
Henüz Yorum yok