
HÜDA PAR’dan ‘Seçim Konvoyu’na davet
HÜDA PAR’dan ‘Seçim Konvoyu’na davet
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, 30 Mart Cumartesi günü “Serkan Ramanlı için korna zamanı” adıyla düzenlenecek olan seçim konvoyuna katılım çağrısı yaptı.
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı’yı destekleme amacıyla yarın “Serkan Ramanlı için korna zamanı” adıyla düzenlenecek olan seçim konvoyuna katılım çağrısı yaptı. HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Batman halkı ve seçmeni yarın yapılacak olan seçim konvoyuna katılması için davette bulundu. Altun, “Seçim sürecinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Gelin Belediye Başkan adayımız Sayın Serkan Ramanlı’nın muhteşem seçim kampanyasını bir gösteri ile neticelendirelim. Hep beraber kornalarımızı Sayın Ramanlı’nın sesini duyurmak için çalalım. Seçim Konvoyumuza bekliyoruz.” dedi.
“TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”
Konvoy ve güzergahı ile ilgili bilgi veren Altun, “Ey değerli ve aziz Batman halkı! Ey kıymetli seçmenlerimiz! Seçim konvoyumuz Cumartesi saat 14.30’da yeni otogar yanı miting alanında toplanacak ve hep birlikte belirlenen güzergâh üzerinden şehir turu atarak Atatürk Parkı’nda noktalayacağız. Tüm halkımızı, araçları ve motosikletleriyle birlikte seçimin önemli bir propagandası olan konvoy programına katılmaya davet ediyoruz. Gelin, bu coşku ve heyecanı hep beraber yaşayalım. Gelin, seçim konvoyuna katılarak desteğimizi gösterelim. Haydi, gün destek günüdür. Tüm halkımızı bekliyoruz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok