
BESO HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ
Katılım Evim ve Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı arasında imzalanan “özel indirimli” protokol ile oda üyeleri ev ve araç alımlarında alınan komisyondan %30 özel indirimli fiyat uygulamasından faydalanacaklar.
BESO Başkanı Çiftçi, oda üyelerinin indirimli hizmet almalarına yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Çiftçi, Katılım Evim ile protokol imzalayarak, ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan %30 indirimli hizmet alınabileceğini vurgulayarak, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerimize hizmetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Üyelerimizi rahatlatacak ve fayda sağlayacak anlaşmalar yapamaya devam ediyoruz. Yeni anlaşmamız üyelerimizi ev ve araba sahibi yapmak içindir. Faizsiz ve taksitli ev sahibi yapan şirketlerden olan Katılım Evim ile üyelerimiz için indirim anlaşması yaptık.
Yaptığımız anlaşma sonucunda ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan oda üyelerimiz ve birinci derecede yakınlarına yüzde 30 indirim yapılacaktır. Ev ve araç sahibi olmak isteyen üyelerimiz gidip müracaat ederek ve güncel faaliyet belgelerini göstererek indirimden faydalanabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler isterlerse Alo Esnaf Hattımızı da arayabilirler. Alo Esnaf Hattı : 0555 074 73 70 nolu hattımızdan her türlü bilgi alabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun. Her zaman dediğimiz gibi oda çalışıyor esnaf kazanıyor” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, “Batman büyükşehir olma yolunda ilerliyor”
- 02BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İÇİN BULUŞTULAR
- 03Başkan Kaplan, “Sosyal konut projesinde esnafa pozitif ayrımcılık yapılmalı”
- 04İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ YAYGINLAŞIYOR
- 05MÜSİAD BATMAN’DAN DOST MECLİSİ TOPLANTISI
- 06YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARININ KURULUMU BAŞLADI
- 07DİCLE NEHRİ’NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK
- 08BATMAN’DA “SUMUD’A SELAM, İSRAİL’E LANET” MİTİNGİ
- 09BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 10ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 11“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 12BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 13HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 14EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 15YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok